Työn suoritus: Kennon tilavuus piti laskea sitten mitattiin oikea määrä 1430 ml vettä. Sitten laitettiin
vaahdotus kemikaalia joka tehosti vaahdon syntymistä. Vaahdotusaika oli 10 min Vaahto kaavittiin astiaan jonka jälkeen vaahto suodatettiin jonka jälkeen vaahto laitettiin upokkaisiin jotka laitettiin
lämpöuuniin ne olivat siellä noin 1h 30 min. Kaksi upokasta laitettiin sitten 1000 asteiseen uuniin
noin 30 minuutiksi Jonka jälkeen ne punnittiin. Ylimääräinen vaahdotettu jauhe paino 1g
vaahtokkakku painoi 0,7g
Väälineet: Siistauskenno, Vaahdotuskemikaali, Kuivauskaappi, hehkutusuuni, posliiniupokkaat,
eksilaattori, upokaspihdit, imusuodatuslaitteisto
Tulosten tarkastelu:
Talkkipitoisuus 62,1 %
Hehkutushäviö 21%
Syötteen talkki 16,6%
Itsearvio: Työ oli melko helppo
Siistauskenno |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti